حجت الاسلام والمسلمین سید جلال رضوی مهر در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، با اشاره به موضوع فرهنگ و تأکید رهبر انقلاب به مجلس در ارتباط با اهمیت توجه به مقوله فرهنگی گفت: فرهنگ موجب تقویت و تعمیق ایمان و تسهیل در مسیر دانش است.
نائب رئیس مجمع نمایندگان طلاب وفضلای حوزه افزود: امروز نیاز اصلی جوانان توجه به مقوله فرهنگ است و این فرهنگ است که افق روشن و راه هموار را از محدوده تاریک و ظلمت خارج کرده و محدوده حرکت صحیح را شاخص گذاری می کند.
وی بیان داشت: انس با کتاب انس با دانشمندان و علما و فرهیختگان و انس با زندگی مشهورین و شهیر انتخاب راه صحیح و ابتکار برای جوانان می شود.
فرهنگ بزرگترین سرمایه هر کشور برای رسیدن به موفقیت
حجت الاسلام والمسلمین رضوی گفت: اگر بخواهیم شبهات دینی را از جامعه دینی دور کنیم، باید با کمک مقوله فرهنگ این مسئله اتفاق بیفتد و انجام شود و بدون آن صورت نمی گیرد. به همین دلیل فرهنگ بزرگترین سرمایه کشور است که باید مورد توجه همه مسئولین قرار گیرد.
نائب رئیس مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه افزود: در این رابطه می توان شهدا را نام برد که توانسته اند در عرصه جهاد و شهادت فرهنگ سازی کنند که در مکتب ایمان و خداسازی به این مرحله رسیده اند.
توجه رهبر انقلاب به مقوله فرهنگ
وی بیان داشت: اگر رهبر انقلاب به مقوله فرهنگ اشاره می کنند تا بتوانیم بین علم و تکنولوژی، جلوگیری از حضور فرهنگ متفاوت در فرهنگ پیشرفته ایران اسلامی را داشته باشیم و جلوی طبعات سوء آن را بگیریم، این مسئله به دلیل اهمیت فرهنگ است.
حجت الاسلام والمسلمین رضوی گفت: بخش عمده فرهنگ همان عقائد و اخلاق یک فرد در جامعه است که این دو با هم تکمیل شده و نماد فرهنگ را به وجود می آورد.
نائب رئیس مجمع نمایندگان طلاب وفضلای حوزه افزود: امید است کسانی که احساس مسئولیت می کنند بتوانند در تصمیمات کلان کشور و مدیریتی و اجرایی مقوله فرهنگ را تأمین بدهند و نسبت به این امر با ارزش احساس مسئولیت کنند.
برنامه دشمن در بحث فرهنگ
وی بیان داشت: نفوذ دشمن برای این است که با فرهنگ های وارداتی ما را از فرهنگ اصیل ایران اسلامی جدا کند. پس باید بکوشیم با قانون مداری و حق مداری که برای آن خون های مقدس ریخته شده حفاظت کنیم و بدانیم جغرافیای کشور ما با دین مبین اسلام عجین شده و این مسئله از افتخارات مهم کشور ما است.
نقش فرهنگ در ابعاد زندگی بشری
حجت الاسلام والمسلمین رضوی گفت: فرهنگ در زندگی بشر، در مد ومدگرایی و... دخیل است. فرهنگ است که جامعه ای را سربلند و به بیراه می کشاند و در همین رابطه باید مسئله آموزش و پرورش و تربیت اهمیت ویژه ای داشته باشد و قبل از آن به بحث تزکیه نگاه بهتری در محیط خانه و خانواده شود.
نائب رئیس مجمع نمایندگان طلاب وفضلای حوزه افزود: فرهنگ است که مقوله او شامل تربیت ها، برخوردها و رفتار و برقراری عدل وعدالت و برقراری قسط می شود.
تقویت فرهنگ
وی بیان داشت: برای تقویت بحث فرهنگ باید به مقوله تعلیم و تربیت و آموزش و پرورش و حتی در موضوعات دیگر مانند اقتصاد، تولید، معماری و مصرف و... فرهنگ را دخیل بدانیم. اگر این طوری باشد و عمل کنیم، فرهنگ مانند اکسیژن در همه مراحل زندگی ما نفوذ خواهد داشت و ما هم می توانیم در پرتو این مقوله مهم جامعه ای از هر لحاظ سالم داشته باشیم.
۳۱۳/۴۰